Håll dig synlig & varm i höst
För att se webbversion, klicka här.


Smarta & varma accessoarer

När både mörker och kyla smyger sig på är det dags att börja tänka på både reflexer, mössor och vantar för att hålla sig synlig och varm. Hos oss hittar du funktionella buffar och mössor från Buff, reflexer från Firefly samt varma vantar och strumpor i ull från Öjbro Vantfabrik.

Ange rabattkod SMART i kassan


Erbjudandet gäller nybeställning fr.o.m. 2019-10-09 t.o.m. 2019-10-13. Kan ej kombineras med redan nedsatta produkter eller andra erbjudanden. Gäller alla accessoarer samt strumpor från Öjbro Vantfabrik


Reflekterande buff i sömlöst material
One size

Ord. pris: 249kr
Pris med rabattkod:
212kr

Värmande buff i 100% merinoull
One size

Ord. pris: 299kr
Pris med rabattkod:
254kr


Håll dig varm & synlig med Buff

Buff ger dig både komfort och trygghet, idealiska för alla typer av sportaktiviteter under höst och vinter. Den klassiska buffen fungerar både som halsduk och mössa. Välj mellan modeller i mjuk och skön merinoull eller reflekterande material.


Höstens mysigaste ullstrumpor

Öjbro Vantfabriks ullstrumpor är stickade efter traditionella mönster och färgsättningar, där varje mönster dessutom har en egen historia grundad i svensk kulturhistoria.

Strl 38-45
Ord. pris: 280kr
Pris med rabattkod:
238kr

Strl 34-41
Ord. pris: 280kr
Pris med rabattkod:
238kr


Varning varma vantar!

Ullvantarna är både varma och vindtäta, tack vare en design med 4 lager bestående av merinoull, Thinsulate 40, Oejbro Soft-Warm samt ett mjuk innerfoder i trikå närmast huden för optimal komfort.

Ord. pris: 550kr
Pris med rabattkod:
468kr

Ord. pris: 550kr
Pris med rabattkod:
468kr


Svårt att slita dig från telefonen?

Öjbros fingervantar är mobilvänligt designade med nubuck på tumme, pekfinger och långfinger för att ge grepp, så att du slipper ta av dem när du behöver SMS:a i höst- eller vinterkylan.
Se alla vantar Firefly Reflexer


Gör familjen trygg med Firefly

Gör dig synlig för bilister, cyklister och andra fotgängare i mörkret med reflexer från Firefly, som förutom att göra dig tryggare också fungerar som en rolig accessoar. Utöver de populära reflextofsarna hittar du även reflexbollar och snygga pins som passar både vuxna som barn.

Ord. pris: 79kr
Pris med rabattkod:
67kr

Ord. pris: 89kr
Pris med rabattkod:
76kr


Gå tryggt med reflexstrumpor

Våra reflexstrumpor är stickade i en slitstark materialblandning med reflekterande ränder runt ankeln för att göra dig synlig i mörkret. Idealiska på väg till eller från jobbet och vid motion. Luftkanaler på ovansidan skapar ventilation och ett behagligt klimat för fötterna.